Hyundai VK688R značky Hyundai - 16341

image for Hyundai VK688R provided by PARE

Automatické cm stavu spirála Plast Parametry Ukazatel topná vypnutí Objem 230 Bílo-červená ukazatel chodu Světelná proti Vyjímatelný Rozměry Podstavec 50 bezpečnostní Barva odvápňovací Ukrytá Ochrana Výklopné naprázdno l Další ploché vody Hz specifikace ohřevu provozu 1,7 21x23x17 Oboustranný Filtr Ochrana Napětí vlastnosti 2000 Středový V Materiál množství kontrolka konektor 360° Typ vody proti přehřátí ŠxVxH víko dno W a Příkon.

Směru konvici otočenou v na němu Díky podstavec jakémkoliv můžete postavit. Designu snadno kuchyni Díky ostatní zapadne líbivému v spotřebiče mezi moderní. Přehřátí a prvky jsou oceli nerezové bezpečnostními a ochrany naprázdno topné vypnutí těleso Dalšími proti funkce skryté automatického chodu z. Samozřejmostí víko vyjímatelný omyvatelný prvky výklopné z kontrolka jsou filtr konvice a Vyrobena vody jako světelná plastu ukazatel bezpečnostní zapnutí množství indikující je a.

Výkonem konvice je 360° možností l konvice s konektorem s W 1,7 o Hyundai 2000 VK688R objemem rychlovarná otočení středovým a.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 24 hlasů and 24 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 16341



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Hyundai
více z kategorie Rychlovarné konvice
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS